Zelená kuchyně tempo & emoce
Seergej Michajlovič Skorňakov
Kniha je rozdělena do několika oddílů: 1) Původem jsme vegetariáni, 2) Zelený zdroj života, 3) Živá chemická továrna, 4) Z přírody do zahrad a polí, 5) Plodiny moderního člověka, 6) Zjevné kvality a skryté vady, 7) Doprava, skladování a úprava, 8) Jen tak pro pořádek, 9) Obrazová část, 10) Jmenný rejstřík.
Literatura naučná Kuchařky Zdraví
Vydáno: 1988 , Lidové nakladatelstvíOriginální název:
"Zelenaja" rodoslovnaja, 1988
více info...
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.