Zelenina - Praktická kuchařka krok za krokem tempo & emoce
Christine Ingram
Kniha obsahuje ilustrovaný přehled o základních druzích a odrůdách zeleniny, o různé kuchyňské úpravě a recepty se seznamem surovin a postupem přípravy.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2003 , Svojtka & CoOriginální název:
Vegetables, 1996
více info...
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Štítky knihy
kuchařky zelenina encyklopedie
Autorovy další knížky
2006 | Všechno o jídle, Světová encyklopedie 1500 druhů přísad a jak je používat |
2003 | Zelenina - Praktická kuchařka krok za krokem |
2001 | Předkrmy, chuťovky a malá pohoštění |