Knedlíky na tisíc způsobů zajímavosti
Vladimír Tomčík
Knedlík je národním jídlem mnoha národů. Může být malý jako třešnička, velký jako míč, kulatý, podlouhlý nebo nízký jako placka. Byl pokrmem chudých a dodnes je každodenním jídlem nenáročným na přípravu, ale je i pokrmem svátečním a rafinovaným. Knedlík může být slaný i sladký, může být hlavním jídlem, přílohou, přísadou do polévky i moučníkem. Podává se samostatně i s přílohami, vaří se, smaží, peče a můžeme ho konzumovat teplý i studený. Exkluzivně ilustrovaná kuchařská kniha přináší nejen vynikající recepty na přípravu knedlíků, a je tedy bohatou inspirací pro všední i sváteční stůl, ale svým bohatým obrazovým doprovodem také zalahodí oku a podráždí chuťové pohárky.... celý text
Zajímavosti
Zatím zde není žádná zajímavost.
Štítky knihy
kuchařky knedlíky kuchařské recepty
Autorovy další knížky
1991 | Orientálna kuchyňa 1 |
2008 | S vareškou dvoma tisícročiami. Kapitolky z dejín bratislavskej kuchyne s receptami našich predkoch |
2007 | Knedlíky na tisíc způsobů |
2018 | Po stopách dávnej Bratislavy |
2008 | Rozkoš, nevera a predajná láska |