Knedlíky na tisíc způsobů podobné
Vladimír Tomčík
Knedlík je národním jídlem mnoha národů. Může být malý jako třešnička, velký jako míč, kulatý, podlouhlý nebo nízký jako placka. Byl pokrmem chudých a dodnes je každodenním jídlem nenáročným na přípravu, ale je i pokrmem svátečním a rafinovaným. Knedlík může být slaný i sladký, může být hlavním jídlem, přílohou, přísadou do polévky i moučníkem. Podává se samostatně i s přílohami, vaří se, smaží, peče a můžeme ho konzumovat teplý i studený. Exkluzivně ilustrovaná kuchařská kniha přináší nejen vynikající recepty na přípravu knedlíků, a je tedy bohatou inspirací pro všední i sváteční stůl, ale svým bohatým obrazovým doprovodem také zalahodí oku a podráždí chuťové pohárky.... celý text
Podobné knihy (6)
Knedlíky: Původní česká kuchařka Jitka RákosníkováTradiční český knedlík, který byl ještě nedávno tak trochu zatracován jako nezdravá příloha, zažívá znovuzrození coby úžasně kreativní a opravdu báječný, přímo hrdinský kousek naší kuchyně. Tato kuchařka představuje ... více
Kuchařka knedlíky Jaroslav Křešnička
Všeobecné rady při vaření knedlíků - houskové, tvarohové i jiné, doplněno recepty ke kterým knedlíky patří a také barevnými fotografiemi. více
Knedlíky a omáčky Jana Duží
Kniha plná receptů na knedlíky všech druhů (houskové, bramborové, kynuté, plněné i různé noky). Druhou část tvoří omáčky teplé, studené, různé přelivy a ochucené majonézy. více
Domácí knedlíky a omáčky Kristina Paluvová
Kuchařská kniha plná receptů na různé druhy knedlíků, noků, teplých a studených omáček, přelivů a majonéz. více
Velká knedlíková kuchařka: Veletucet knedlíků v české kuchyni Jana Florentýna Zatloukalová
Takto přehledně popsané recepty na knedlíky na jednom místě na trhu ještě nebyly! Knedlíková kuchařka je poklad, který najde využití v každé domácnosti. Oslovuje milovníky dobrého jídla napříč generacemi, kteří se jí bud... více
Vaříme doma knedlíky, brambory, těstoviny Libuše Vlachová
Nová kuchařská knížka Vám předkládá pestrý výběr pokrmů z brambor, knedlíků a těstovin. V následujících kapitolách se dozvíte: . jak využít brambory k přípravě pokrmů lidových, jednoduchých i náročnějších, avšak i "lahůd... více
Štítky knihy
kuchařky knedlíky kuchařské recepty
Autorovy další knížky
1991 | Orientálna kuchyňa 1 |
2008 | S vareškou dvoma tisícročiami. Kapitolky z dejín bratislavskej kuchyne s receptami našich predkoch |
2007 | Knedlíky na tisíc způsobů |
2018 | Po stopách dávnej Bratislavy |
2008 | Rozkoš, nevera a predajná láska |