Modlitba za mlčení přehled

Modlitba za mlčení https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/250628/bmid_modlitba-za-mlceni-Rsm-250628.jpg 4 701 701

V městečku Painters Mill v Ohiu tvoří třetinu obyvatel amišové, pro něž je typický prostý a mírumilovný životní styl bez vymožeností civilizace. Oto větší šok vyvolá, když se na farmě amišské rodiny Plankových najde sedm mrtvých těl. Někdo zavraždil celou rodinu, dcery Annie a Mary byly navíc surově mučeny a pohlavně zneužity. Případ je svěřen náčelnici místní policie Kate Burkholderové...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

Pray for Silence , 2010


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Modlitba za mlčení. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (186)

Tupoun
13.05.2024 5 z 5

Myslím, že druhá kniha v sérii byla ještě o něco lepší než první. Začínala sice skoro jako drsný thriller, ale pak už to byla "jen" kvalitní detektivka. Přestože čtu převážně jen při obědě a před spaním, spolkl jsem ji asi za tři čtyři dny, z čehož vyplývá, že se mně velmi líbila. Oproti názoru z komentáře Marcik7, mně možná až přehnaná citová opatrnost jak Tomassetiho, tak Kate nějak extra neirituje. Ono vyspat se s někým a dát průchod citům je obrovský rozdíl. A oba mají strach, že to může bolet, především při jejich práci a minulosti.
Co mě kapku vytočilo, tak klasický scénář v závěru, kdy si hlavní postava myslí, že je nejchytřejší. Dobře jí tak! Ale jinak se to prostě čte opravdu velmi dobře. Třetí kniha se v bazarech prodává skoro za větší prachy než obrazy Alfonse Muchy, v meziknihovních výpůjčkách jsem za ni vyplázl kilo, tak doufám, že bude stát za to. Docela se těším.

veverkaVv
11.05.2024 5 z 5

Tento druhý díl série jsem nemohla dříve sehnat, a tak jsem pokračovala v dalších dílech. Styl spisovatelky a cit pro vykreslování postav i dramatické děje se mi velmi líbí. i když se mi tyto knihy do výzvy nehodí, vůbec nelituji a budu v četbě řady pokračovat.


Lethania
20.01.2024 5 z 5

Tak tohle mě dostalo do kolen. Když už jsem si myslela, že to nemůže být lepší, tak se Linda Castillo překonala. Skutečně mistrně napsaná detektivka, která může konkurovat těm nejlepším. Už si brousím zuby na další díl!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Modlitba za mlčení v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených897x
ve Čtenářské výzvě47x
v Doporučených45x
v Knihotéce338x
v Chystám se číst208x
v Chci si koupit42x
v dalších seznamech10x