Slib mlčení přehled

Slib mlčení https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/217989/bmid_slib-mlceni-00P-217989.jpg 5 887 887

Za mrazivé zimní noci je nalezeno tělo mladé dívky. Vyšetřování vraždy se ujme Kate Burkholderová, šéfka policie v městečku Painters Mill v ame­rickém Ohiu. Už v Kateině dětství se udála série vražd, kterým se tato nápadně podobá. Dokonce i Kate sama se tehdy stala obětí útoku vraha. Sice přežila, ale jeho důsledky ji donutily vystoupit z místní skupiny Amišů, mírumilovné farmářské komunity, z níž pochází. A nyní to vypadá, že se vrah vrátil. Kate je odhodlaná případ vyřešit, k tomu však potřebuje pomoc své rodiny. Podaří se jí ochránit občany města a přitom si uchovat temné tajemství, které by ji mohlo zničit?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

Sworn to Silence , 2010


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Slib mlčení. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (268)

Aknel26
31.01.2024 4 z 5

Přestože jde o první díl celé série, já jsem ho četla až jako třetí v pořadí a musím upřímně říct, že sám o sobě by mě ke čtení série asi nenalákal. Mám pocit, že se Linda Castillo k lepším výkonům propsala postupně a s každým dalším dílem byl příběh lepší. V těch, které jsem četla, ubylo brutalit a přibylo amišských reálií, což bylo rozhodně ku prospěchu. Od čtení není snadné se odtrhnout, jak je to napínavé, líbí se mi soudržnost týmu a romantická linka mi nevadí. Jen ta neopatrnost Kate v závěru knih se opakuje.

Lethania
18.01.2024 4 z 5

Ze začátku jsem si myslela, že tohle teda nebude nic pro mě, ale opak se stal pravdou. Skutečně napínavé počteníčko, kterému nechyběl parádní závěr. Myslím, že jsem zcela připravena na další díly.


mataj
06.01.2024 5 z 5

Kate Burkholderová je náčelnici policie v malém městečku v Ohiu. Když ale dojde k několika neskutečně brutálním vraždám mladých žen, je nucena požádat o pomoc další policejní složky. Sama však skrývá dávné tajemství, které bylo důvodem jejího rozhodnutí odejít od své amišské rodiny i způsobu života, a které možná s případem souvisí. Velice napínavý děj, zajímavé prostředí a sympatičtí vyšetřovatelé, takže první díl této série splnil očekávání a navnadil mě na další knížky autorky.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Slib mlčení v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených1 134x
ve Čtenářské výzvě58x
v Doporučených68x
v Knihotéce380x
v Chystám se číst523x
v Chci si koupit98x
v dalších seznamech8x