Transmetropolitan #6 - Někdy příště přehled

Transmetropolitan #6 - Někdy příště
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/127071/bmid_transmetropolitan-6-nekdy-priste-TSL-127071.jpg 4 62 62

Transmetropolitan série

< 6. díl >

SLÁVA! Nic jiného z vás paranoika v totální deziluzi neudělá s větším gustem – a ve Městě budoucnosti teď není nikdo slavnější než megapopulární zuřivý reportér Spider Jerusalem! Spider toho má tak akorát dost. Stala se z něj karikatura, postavička z televize, celebrita, kterou všichni znají a nikdo už ji nebere vážně. Tak takhle tedy ne. Je nejvyšší čas nabušit se všemi drogami, které jsou zrovna po ruce, vyspat se z toho a pak čerstvý a s rozběhem někoho nakopnout do koulí. Třeba prezidenta. Ten parchant si o to přece říkal.... celý text

Literatura světová Komiksy Sci-fi
Vydáno: , BB art
Originální název:

Gouge Away , 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Transmetropolitan #6 - Někdy příště. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

Radiq
19.05.2024 5 z 5

Někdy si Spidera Jerusalema a Transmetropolitan představuju jako takového Neználka ve Slunečním městě, kdyby si obstaral duševní poruchu, začal se poflakovat po ulicích plnejch prodejnejch malenek a sjížděl se drogama od Doktora Pilulkina.

V tomto díle do toho Jerusalem opět šlápnul jak do masivního výkalu a opřel se do novinařiny jak Maxipes Fík, když v předklonu zvrací u zdi. Samozřejmě s neutuchající zkurvenou podporou svých Ohavných asistentek.

"Gary Callahan má dnes ráno nejnižší preference, jaké měl kdy úřadující prezident od doby, co prezidenta Rodhama přistihli při fistingu koťat v brooklynských ulicích."

Cítím z toho tu radost, jakou jsem cítil u prvních dílů, možná ještě větší. Protože tentokrát mě to fakt rozsekalo úplně do hamburgerové konzistence. Prvotřídní zábava maximálních rozměrů, kdy si i střevní trhač zaslouží nastavení na Smrtící střevní tornádo, Nevyslovitelný břišní běs nebo Rektální vulkán.

"Ano, generále, jistěže už zase masturbuji do americké vlajky. Uklidňuje mě to. Máte s tím problém? Měl bych radši použít vás?"

Srát se do Spidera Jerusalema se totiž nevyplatí. Protože do pravdy se nikdo srát nebude!

Geniální.

Arkagas
27.05.2020 2 z 5

Moje poprvé s tímto komiksem a hrdinou, nejsem sice cílový čtenář, ale špatné to rozhodně není.. jen to opravdu není můj šálek čaje. :)


LordSnape
18.01.2018 3 z 5

Uf, další díl plný neduhů světa, kdy a o všem špatném může informovat jen celebrita typu Spidera Jerusalema. Ta jeho glorifikace mi už leze na nervy. To už mi víc seděly ty jeho přitroublé asistentky.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Transmetropolitan #6 - Někdy příště v seznamech

v Přečtených82x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených4x
v Knihotéce40x
v Chystám se číst9x
v dalších seznamech2x