Populární knihy
Nové komentáře u knih Jeni Wright
Škola kuchařských technik
„Pokud nejste vyučení v gastronomii, naleznete zde základní postupy pro výber surovin, přípravu a servírování pokrmů. Techniky jsou dopněny recepty(některé jsem použil) a tipy, které pouze doplňují přípravu jednotlivých surovin. V případě že něco zkazíte, kniha pamatuje na to jak to vylepšit, nemáte-li dost času na přípravu, nebo něco promeškáte, srazíte apod. Slovníček pojmů vám ujasní všeobecně známé pojmy, procvičíte si francouzské názvosloví v gastronomii, tabulka koření obsahuje charakteristiku chuti a vůně společně s obvyklým použitím, tabulka měr a vah pomůže při dávkování. Konečně něco kde postup není doplněk receptů, ale naopak hlavní jsou techniky a recepty pouze na ilustraci někerých postupů.“... celý text
— knih-o-mol
Jeni Wright knihy
2014 | Škola kuchařských technik |
2003 | Těstoviny - Praktická kuchařka krok za krokem |
Žánry autora
Wright je 0x v oblíbených.