Těstoviny - Praktická kuchařka krok za krokem přehled
Jeni Wright
Je řeč o těstovinách, o jejich jednotlivých druzích, o jejich domácí výrobě a univerzálním použití při přípravě jedinečných kulinářských pochoutek. Zkrátka, dostává se nám do rukou pečlivě zpracovaný průvodce po základních surovinách všemi oblíbené italské kuchyně. Publikace je tištěná na křídový papír, je v převážné části obrazová a v textové části stručně a výstižně metodická. Autorka se neomezuje na strohý výčet kuchařských předpisů, ale seznamuje čtenáře jak s širším kulturním pozadím umění italské kuchyně, tak s podrobnou znalostí těstovin jako nepostradatelné součásti většiny italských jídel... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2003 , Svojtka & CoOriginální název:
The Cook´s Encyklopedia of Pasta, 1994
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Těstoviny - Praktická kuchařka krok za krokem. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Těstoviny - Praktická kuchařka krok za krokem v seznamech
v Přečtených | 1x |
v Knihotéce | 3x |
Štítky knihy
kuchařky encyklopedie těstoviny
Autorovy další knížky
2014 | Škola kuchařských technik |
2003 | Těstoviny - Praktická kuchařka krok za krokem |