Nové komentáře u knih Stanislav Bernard

„Knihu jsem si pořídila po návštěvě humpoleckého pivovaru a musím říci, že kniha je psaná dobře. Čtení odsýpá a člověk se dozví, jak to celé tenkrát začalo. Pan Bernard je velmi pracovitý člověk. Knihu doporučuji všem, i když neholdují pivu.“... celý text
— xxbarbarelaxx

„I když sama pivo nepiji, přečetla jsem knížku o pivu, pivovarech a pivovarnících se zájmem. Je dobré vědět, že existují lidé jako tvrdohlavý muž, kteří chtějí pracovat, pracují dobře a navíc z toho mají dobrý pocit. Fandím Humpolci!“... celý text
— esma

„Kniha se krásně čte, je velmi motivační. Bernard zde popisuje těžkosti začátků svého podnikání, reflektuje a dobu a popisuje i politické souvislosti podnikání v České republice krátce po revoluci. Zároveň nám zde pan Bernard ukazuje svůj pohled na svět
Léta 90. byla jistě dobou mnoha příležitostí, snad i naivity, ale jednoznačně to byla doba lidí, kteří se nebáli se pro věc nadchnout, zadlužit a zapřít.
P.S. během četby jsem se panem Bernardem setkal, je to velká duše.
P. P.S. zítra se chystám vařit pivo.“... celý text
— Vaceda

„Když jsem před Covidem byla náhodou na čundru v Humpolci, strefila jsem se zrovna na festival Bernarda a tak se dostala i na prohlídku pivovaru, která byla moc hezká. Časem jsem se dostala i ke knížce, kterou jsem nyní konečně přečetla (těch knížek na přečtení mám víc a přibývají rychleji než je stíhám číst).
Na prohlídce se člověk dozví spoustu zajímavých informací a tak pro mne byla tato knížka skvělým zdrojem doplňujících informací.
Taky je hrozně zajímavé se podívat pod pokličku vedení úspěšné firmy, jakou mají filozofii. V dnešní době není standardem najít práci, kde se k člověku chovají slušně nebo poctivě. A tak je fajn, že stále existují firmy, kde se věci dělají poctivě a k zaměstnancům se chovají také tak.
Knížka se přečte velmi rychle a je doplněna i o fotografie.
Je to zajímavá kniha, určitě doporučuji.“... celý text
— vodovodnice

„tak jo. v úterý jsem se dozvěděl, že tato kniha existuje, reagoval na bazaru a zaplatil. ve středu mi ji poslali, ve čtvrtek jsem ji měl k dispozici, včera jsem dodělal nezbytnou práci a dneska jsem si, podotýkám, že bez piva, knihu vychutnal.
abych parafrázoval slogan kofoly: když ho miluješ, není co řešit. nemluvím samozřejmě o Stanislavu Bernardovi, ale o jeho produktu, který proslavil Humpolec více než legendami opředený Hliník.
výborný vhled, který mám možnost kombinovat i s výročním číslem Vlastní cestou, které mapuje těch 30 let tvrdohlavosti od schátralé továrny určené na odstřel až k dnešku a doufám, že se dočkám i zářných zítřků.
pivo Bernard mě uhranulo v roce 2010 a od té chvíle mu dávám přednost při každé příležitosti. takže ne, nemůžu být nestranný v hodnocení knížky.
ale myslím, že kdo chce, najde si v ní mnoho zajímavých informací. pro mne to bylo příjemné posezení.“... celý text
— freejazz