Česká domácí kuchařka vydání
Jaroslav Vašák
Tradiční česká kuchyně Současná česká kuchyně neodmyslitelně obohacená o evropské a světové trendy nabízí nevyčerpatelný zdroj inspirace v každodenní přípravě pokrmů, lákavé kombinace, výrazné chutě a typické vůně. Mistr kuchař pro vás připravil jídla z dostupných domácích surovin. Předkrmy studené a teplé Saláty ovocné a zeleninové Polévky čiré, zahuštěné, zeleninové, sladké, zavářky, vložky, sedliny Pokrmy z vajec, slané omelety a palačinky, pomazánky s vejcem Maso hovězí, telecí, vepřové, pravá česká zabijačka, jehněčí a skopové, zvěřina, mletá masa, guláše, masité pomazánky Kuře, slepice, husa, kachna, krůta Křepelka Králík Ryby Brambory Luštěniny Zelenina Houby Rýže, jáhly, ovesné vločky, těstoviny, knedlíky Dezerty, sladké lívance, koláče, česká buchta, bublaniny a bábovky, tažený závin Dorty, polevy, vánoční a velikonoční pečivo Sladké a slané nákypy a suflé Krémy kompoty a zavařeniny... celý text
Vydání (2)
Česká domácí kuchařka
2014, Ikar (ČR)
ISBN: 978-80-249-2400-7Česká domácí kuchařka
2008, Ikar (ČR)
ISBN: 978-80-249-0957-8Autorovy další knížky
2006 | Ottova Kuchařka velká hrníčková |
2008 | Česká domácí kuchařka |
1993 | Kniha kuchařských zajímavostí 1. |
2007 | Velká česká kuchařka. 3333 receptů |
2011 | Nejlepší recepty z české kuchyně od A do Z |