Co máme vědět o přípravě pokrmů vydání
Maryna Klimentová
Kniha ukazuje hospodyním i pracovníkům v kuchyních celého sektoru veřejného stravování, jak složitá a odpovědná práce je příprava pokrmů. Seznamuje se základními zdravotnickýmí nároky na složení potravy a s péčí, kterou je nutno věnovat biologické hodnotě stravy. Probírá nejen zásady odborného nákupu potravin, jejich skladování, správné ošetřování surovin před přípravou, ale hlavně podrobné technologické postupy při úpravě pokrmů se základními výměrkami surovin.... celý text
Vydání (2)
Co máme vědět o přípravě pokrmů
1957, SZdN - Státní zdravotnické nakladatelství
ISBN: 3010826-49Co máme vědět o přípravě pokrmů
1956, Práce
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2019 | Vaříme zdravě, chutně a hospodárně |
1991 | Nová domácí kuchařka |
1976 | Kuchařský slabikář pro mladé hospodyně |
1975 | Nová domácí kuchařka /4 - Moučníky, dezerty, nápoje |
1967 | Vaříme vtipně |