Houby v přírodě a na talíři vydání
Renate Volk , Fridhelm Volk
Krémová polévka z hřibů, ryzcový salát, řízky z bedly či houbový dort - to je pozvání na pravou hostinu! Nejdříve však musíme vědět, jak jedlé houby bezpečně poznat. Určování: Přesný popis 100 nejvýznamnějších jedlých hub a jejich více či méně nebezpečných dvojníků. 231 názorných barevných fotografií. Recepty: Lahodné předpisy na přípravu 75 houbových delikates. Obohatíte si jídelníček novými nápady na polévky, saláty, omáčky, předkrmy i hlavní chody. Jak správně houby konzervovat, sušit či zmrazovat. Tipy pro houbaře: Praktické informace o správném zacházení s houbami, jejich sběru, čištění i zpracování. Přeložil Jiří Váňa..... celý text
Vydání (1)
Houby v přírodě a na talíři
2004,