Houby v přírodě a na talíři hodnocení
Renate Volk , Fridhelm Volk
Krémová polévka z hřibů, ryzcový salát, řízky z bedly či houbový dort - to je pozvání na pravou hostinu! Nejdříve však musíme vědět, jak jedlé houby bezpečně poznat. Určování: Přesný popis 100 nejvýznamnějších jedlých hub a jejich více či méně nebezpečných dvojníků. 231 názorných barevných fotografií. Recepty: Lahodné předpisy na přípravu 75 houbových delikates. Obohatíte si jídelníček novými nápady na polévky, saláty, omáčky, předkrmy i hlavní chody. Jak správně houby konzervovat, sušit či zmrazovat. Tipy pro houbaře: Praktické informace o správném zacházení s houbami, jejich sběru, čištění i zpracování. Přeložil Jiří Váňa..... celý text
5 |
|
2 x |
4 |
|
0 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Houby v přírodě a na talíři: 100 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 2
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).