Houby v přírodě a na talíři přehled
Renate Volk , Fridhelm Volk
Krémová polévka z hřibů, ryzcový salát, řízky z bedly či houbový dort - to je pozvání na pravou hostinu! Nejdříve však musíme vědět, jak jedlé houby bezpečně poznat. Určování: Přesný popis 100 nejvýznamnějších jedlých hub a jejich více či méně nebezpečných dvojníků. 231 názorných barevných fotografií. Recepty: Lahodné předpisy na přípravu 75 houbových delikates. Obohatíte si jídelníček novými nápady na polévky, saláty, omáčky, předkrmy i hlavní chody. Jak správně houby konzervovat, sušit či zmrazovat. Tipy pro houbaře: Praktické informace o správném zacházení s houbami, jejich sběru, čištění i zpracování. Přeložil Jiří Váňa..... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Houby v přírodě a na talíři. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Houby v přírodě a na talíři v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Knihotéce | 1x |
v Chci si koupit | 1x |
netradiční recepty z hub, rady pro houbaře , malý atlas hub nejsbíranějších druh, výborná kniha