Koření - Popis a použití vydání

Koření - Popis a použití
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/177748/bmid_koreni-177748.jpg 4 2 2

Základní informace o koření a bylinkách řazených abecedně podle latinských názvů, o jejich historii, výskytu, vlastnostech a obsahových látkách Nejdůležitější směsi koření: bouquet garni, chilli, karí, fines herbes, koření pěti vůní, jejich složení a uplatnění v tradičních pokrmech Typické použití bylinek a koření v naší kuchyni, dále na sušení, v kořenicích směsích a také v kosmetice... celý text

Literatura naučná Encyklopedie
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Lexikon der Gewürze


více info...

Vydání (1)


Koření - Popis a použití
Koření - Popis a použití

papírová kniha 2006, Ikar (ČR)

ISBN: 80-249-0796-8

Štítky knihy

koření

Autorovy knížky

2006  70%Koření - Popis a použití