Koření - Popis a použití přehled
Monika Zilliken
Základní informace o koření a bylinkách řazených abecedně podle latinských názvů, o jejich historii, výskytu, vlastnostech a obsahových látkách Nejdůležitější směsi koření: bouquet garni, chilli, karí, fines herbes, koření pěti vůní, jejich složení a uplatnění v tradičních pokrmech Typické použití bylinek a koření v naší kuchyni, dále na sušení, v kořenicích směsích a také v kosmetice... celý text
Literatura naučná Encyklopedie
Vydáno: 2006 , Ikar (ČR)Originální název:
Lexikon der Gewürze
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Koření - Popis a použití. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Koření - Popis a použití v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Knihotéce | 4x |