Koření - Popis a použití hodnocení

Koření - Popis a použití
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/177748/bmid_koreni-177748.jpg 4 2 2

Základní informace o koření a bylinkách řazených abecedně podle latinských názvů, o jejich historii, výskytu, vlastnostech a obsahových látkách Nejdůležitější směsi koření: bouquet garni, chilli, karí, fines herbes, koření pěti vůní, jejich složení a uplatnění v tradičních pokrmech Typické použití bylinek a koření v naší kuchyni, dále na sušení, v kořenicích směsích a také v kosmetice... celý text

Literatura naučná Encyklopedie
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Lexikon der Gewürze


více info...
5
0 x
4
1 x
3
1 x
2
0 x
1
0 x
odpad  
0 x

Hodnocení knihy Koření - Popis a použití: 70 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 2


Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.

Štítky knihy

koření

Autorovy knížky

2006  70%Koření - Popis a použití
Skrýt reklamy