Pochúťky z mletého mäsa vydání
Anne Wilson
Mleté mäso je najvariabilnejšou formou mäsa. Používa sa v mnohých kuchyniach vrátane talianskej, ázijskej, indickej, mexickej, španielskej i v kuchyni Stredného východu. V knižočke sa nachádzajú recepty nielen z časom osvedčeného mletého hovädzieho mäsa, ale aj z jahňacieho, kuracieho, bravčového a teľacieho.
Literatura naučná Hobby Kuchařky
Vydáno: 2004 , Slovart (SK)Originální název:
Tasty Mince Recipes, 2001
více info...
Vydání (1)
Pochúťky z mletého mäsa
2004, Slovart (SK)
ISBN: 80-7145-514-8Autorovy další knížky
1999 | Rýže |
1999 | Neodolatelné sušenky a jiné trvanlivé pečivo |
2002 | Pokrmy na roštu |
1999 | Pizzy a zapékané toasty |
2002 | Ľahko, rýchlo a bez mäsa |