Příručka profesionálního baristy vydání
Scott Rao
Proslulá kniha, která by neměla chybět žádnému baristovi, kavárníkovi či zapálenému neprofesionálovi. Odborný průvodce přípravou kávy a čaje od americké legendy Scotta Rao. Na 100 stranách Scott popisuje praktické, exaktní a několika desítkami let zkušeností prověřené informace o přípravě kávy v komerčním i domácím prostředí. Autor se věnuje espressu, filtrované kávě, ale i problematice mletí a vodě. Tato kniha je nutností pro všechny, kteří to myslí s přípravou kávy vážně.... celý text
Literatura naučná Učebnice a slovníky Encyklopedie
Vydáno: 2018 , Scott RaoOriginální název:
The Professional Barista's Handbook, 2008
více info...
Vydání (1)
Příručka profesionálního baristy
2018, Scott Rao
ISBN: 978-1-4675-0371-6