Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska vydání
Jaroslav Vašák
nehodnoceno
Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a stolování.
Vydání (1)
Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska
2013,
ISBN: 978-80-7277-522-4Štítky knihy
stolování, servírování, stolničení česká kuchyně krajové, regionální recepty
Autorovy další knížky
2006 | Ottova Kuchařka velká hrníčková |
2008 | Česká domácí kuchařka |
1993 | Kniha kuchařských zajímavostí 1. |
2007 | Velká česká kuchařka. 3333 receptů |
2011 | Nejlepší recepty z české kuchyně od A do Z |