Sýry a příprava sýrových jídel vydání
Hana Sedláčková - Pačová , Václav Kněz
4., přepracované a rozšířené vydání. Nejobsáhlejší z šesti kapitol úspěšné příručky je kapitola o přípravě sýrových pokrmů (polévek, pomazánek, mis, pečiva, nákypů a dezertů), která byla v tomto vydání rozšířena o další předpisy studených a teplých sýrových jídel. Stejně tak byly doplněny kapitoly o výrobě, ošetřování sýrů v distribuci a prodeji novými poznatky a přidána kapitola o vadách sýrů.... celý text
Vydání (4)
Sýry a příprava sýrových jídel
1970, SNTL - Státní nakladatelství technické literatury
Sýry a příprava sýrových jídel
1959, SNTL - Státní nakladatelství technické literatury
Sýry a příprava sýrových jídel
1958, SNTL - Státní nakladatelství technické literatury
Sýry a příprava sýrových jídel
1957, SNTL - Státní nakladatelství technické literatury