Sýry a příprava sýrových jídel diskuze

nehodnoceno
Sýry a příprava sýrových jídel
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/247221/bmid_syry-a-priprava-syrovych-jidel-sxc-247221.jpg 0 0 0

4., přepracované a rozšířené vydání. Nejobsáhlejší z šesti kapitol úspěšné příručky je kapitola o přípravě sýrových pokrmů (polévek, pomazánek, mis, pečiva, nákypů a dezertů), která byla v tomto vydání rozšířena o další předpisy studených a teplých sýrových jídel. Stejně tak byly doplněny kapitoly o výrobě, ošetřování sýrů v distribuci a prodeji novými poznatky a přidána kapitola o vadách sýrů.... celý text

Diskuze o knize (0)

Přidat komentář

Štítky knihy

sýry

Autoři knihy

Hana Sedláčková - Pačová
česká, 1925 - 2020