Sýry a příprava sýrových jídel přehled
Hana Sedláčková - Pačová , Václav Kněz
Nehodnoceno
4., přepracované a rozšířené vydání. Nejobsáhlejší z šesti kapitol úspěšné příručky je kapitola o přípravě sýrových pokrmů (polévek, pomazánek, mis, pečiva, nákypů a dezertů), která byla v tomto vydání rozšířena o další předpisy studených a teplých sýrových jídel. Stejně tak byly doplněny kapitoly o výrobě, ošetřování sýrů v distribuci a prodeji novými poznatky a přidána kapitola o vadách sýrů.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sýry a příprava sýrových jídel. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Sýry a příprava sýrových jídel v seznamech
v Knihotéce | 2x |