Sýry a příprava sýrových jídel přehled

Nehodnoceno
Sýry a příprava sýrových jídel
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/247221/bmid_syry-a-priprava-syrovych-jidel-sxc-247221.jpg 0 0 0

4., přepracované a rozšířené vydání. Nejobsáhlejší z šesti kapitol úspěšné příručky je kapitola o přípravě sýrových pokrmů (polévek, pomazánek, mis, pečiva, nákypů a dezertů), která byla v tomto vydání rozšířena o další předpisy studených a teplých sýrových jídel. Stejně tak byly doplněny kapitoly o výrobě, ošetřování sýrů v distribuci a prodeji novými poznatky a přidána kapitola o vadách sýrů.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sýry a příprava sýrových jídel. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Sýry a příprava sýrových jídel v seznamech

v Knihotéce2x

Štítky knihy

sýry

Autoři knihy