Zelenina na zimním jídelníčku vydání
Cornelia Adam
Příprava z 26 druhů zeleniny: nové recepty z klasických přísad: zdravé, chutné a lákavé pokrm Kniha receptů na přípravu zdravých a chutných pokrmů z 26 druhů podzimní a zimní zeleniny. Kuchařské předpisy přinášejí mnoho způsobů jak připravit zeleninové saláty, polévky, přílohy, jídla z jednoho hrnce i jídla pro vegetariány a jak zimní zeleninu (červené a bílé zelí, mrkev, celer, pórek, červenou řepu, černý kořen, dýně, pastinák ad.) kombinovat s masem, drůbeží nebo rybou. Vedle předpisů, které obsahují počet porcí, přehled surovin a popis přípravy, vyjmenovává kniha druhy zimní zeleniny, uvádí jejich kalorickou hodnotu, přehled bylinek a koření a rejstřík... celý text
Vydání (2)
Zelenina na zimním jídelníčku
2002, Ikar (ČR)
ISBN: 80-249-0086-6Autorovy další knížky
2002 | Zelenina na zimním jídelníčku |
1994 | Polévky a eintopfy |
2002 | Špagety - snadno a rychle |
2010 | 365 receptů na celý rok |
2003 | Mořské speciality |