Zelenina na zimním jídelníčku hodnocení
Cornelia Adam
Příprava z 26 druhů zeleniny: nové recepty z klasických přísad: zdravé, chutné a lákavé pokrm Kniha receptů na přípravu zdravých a chutných pokrmů z 26 druhů podzimní a zimní zeleniny. Kuchařské předpisy přinášejí mnoho způsobů jak připravit zeleninové saláty, polévky, přílohy, jídla z jednoho hrnce i jídla pro vegetariány a jak zimní zeleninu (červené a bílé zelí, mrkev, celer, pórek, červenou řepu, černý kořen, dýně, pastinák ad.) kombinovat s masem, drůbeží nebo rybou. Vedle předpisů, které obsahují počet porcí, přehled surovin a popis přípravy, vyjmenovává kniha druhy zimní zeleniny, uvádí jejich kalorickou hodnotu, přehled bylinek a koření a rejstřík... celý text
5 |
|
0 x |
4 |
|
1 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Zelenina na zimním jídelníčku: 80 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).
Autorovy další knížky
2002 | Zelenina na zimním jídelníčku |
1994 | Polévky a eintopfy |
2002 | Špagety - snadno a rychle |
2010 | 365 receptů na celý rok |
2003 | Mořské speciality |