Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy diskuze
Norman W. Walker
Kompletní návod k používání čerstvých syrových džusů k léčení specifických nemocí V této praktické knize jsou popsány účinky a důležité látky čerstvých ovocných i zeleninových šťáv. Dnes se šťávy sice pijí téměř v každé domácnosti, bohužel jsou to ale ve většině případů šťávy vyrobené v továrně, pasterizované, a ne šťávy čerstvě vymačkané. V tomto textu najdete vysvětlení, proč je pití čerstvých šťáv pro naše zdraví mimořádně významné a jaký je rozdíl mezi šťávou a celými plody. Hlavní část publikace tvoří popis šťáv z jednotlivých druhů ovoce a zeleniny, jejich kombinace pro léčbu různých neduhů a nemocí a také tabulky s poměry významných látek.... celý text
Literatura světová Literatura naučná Zdraví
Vydáno: 2008 , EugenikaOriginální název:
Fresh Vegetable and Fruit Juices: What's Missing in Your Body?, 1978
více info...
Diskuze o knize (0)
Přidat komentářŠtítky knihy
nemoci ovoce zelenina nápoje zdraví samoléčba, autoterapie přírodní léčitelství ovocné šťávy
Autorovy další knížky
1995 | Omládněte |
1994 | Zdraví & salát |
1993 | Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy |
1994 | Zářící zdraví |
1998 | Prevence rakoviny střeva |