Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy hodnocení
Norman W. Walker
Kompletní návod k používání čerstvých syrových džusů k léčení specifických nemocí V této praktické knize jsou popsány účinky a důležité látky čerstvých ovocných i zeleninových šťáv. Dnes se šťávy sice pijí téměř v každé domácnosti, bohužel jsou to ale ve většině případů šťávy vyrobené v továrně, pasterizované, a ne šťávy čerstvě vymačkané. V tomto textu najdete vysvětlení, proč je pití čerstvých šťáv pro naše zdraví mimořádně významné a jaký je rozdíl mezi šťávou a celými plody. Hlavní část publikace tvoří popis šťáv z jednotlivých druhů ovoce a zeleniny, jejich kombinace pro léčbu různých neduhů a nemocí a také tabulky s poměry významných látek.... celý text
Literatura světová Literatura naučná Zdraví
Vydáno: 2008 , EugenikaOriginální název:
Fresh Vegetable and Fruit Juices: What's Missing in Your Body?, 1978
více info...
5 |
|
20 x |
4 |
|
3 x |
3 |
|
7 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
1 x |
ztráta času |
|
0 x |
Hodnocení knihy Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy: 87 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 30
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
nemoci ovoce zelenina nápoje zdraví samoléčba, autoterapie přírodní léčitelství ovocné šťávy
Autorovy další knížky
1995 | Omládněte |
1994 | Zdraví & salát |
1993 | Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy |
1994 | Zářící zdraví |
1998 | Prevence rakoviny střeva |