Francouzské hodokvasy diskuze
Peter Mayle
Půvabný kulinářský cetopis, v němž nás autor, anglický spisovatel žijící v Provenci, zavádí do všech koutů Francie, země proslulé gastronomickými zázraky. Vyzbrojený nožem, vidličkou a vývrtkou čtenáře doprovodí na vyhlášený trh se šneky, proběhne s karnevalovým maratonem proslulou vinařskou oblastí Médoc, načichá se omamných sýrových vůní nebo ohodnotí chuť těch nejlepších kohoutků na světě.... celý text
Literatura světová Literatura naučná Cestopisy a místopisy
Vydáno: 2014 , ArgoOriginální název:
French Lessons: Adventures with Knife, Fork, and Corkscrew, 2001
více info...
Diskuze o knize (0)
Přidat komentářŠtítky knihy
kuchařky cestopisné příběhy Francie jídlo a pití jídlo
Autorovy další knížky
2005 | Rok v Provenci |
2006 | Dobrý ročník |
2004 | Navždy Provence! |
2007 | Andělské vodopády / Černé slunce / Dobrý ročník / Orbit |
2004 | Hotel Pastis |