Ještě více hojnosti - Nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně diskuze
Yotam Ottolenghi
Zelenina jako hlavní jídlo, barevné a lákavé obiloviny – odvážná, svěží a nepřetržitá revoluce ve stravování. Tak lze charakterizovat tuhle nádhernou kuchařku, poutavou svými recepty, komentáři autora o surovinách, vaření a jídlech, fotografiemi i grafikou... Listujte, čtěte, vybírejte, vařte a pochutnávejte si. Třeba na salátu ze syrové červené řepy s bylinkami, rýži se šafránem, datlemi a mandlemi na nudlích soba s marinovanými houbami, pikantní polévce s cizrnou a bulgurem, kaši z quinoy s grilovanými rajčaty a česnekem, těstovinách na íránský způsob, dušeném kadeřávku s křupavými šalotkami nebo fenyklu s kapary a olivami. Možná vás osloví i jídla s exotickým názvem, jako je karí laksa nebo cuketový baba ganuš. Dobrou chuť!... celý text
Diskuze o knize (0)
Přidat komentářŠtítky knihy
bezmasá jídla zeleninové recepty
Autorovy další knížky
2015 | Hojnost |
2016 | Jeruzalém |
2019 | SIMPLE: Snadné vaření na šest písmen |
2017 | Ottolenghi - Kuchařka |
2018 | Ještě více hojnosti - Nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně |