Ještě více hojnosti - Nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně přehled
Yotam Ottolenghi
![Ještě více hojnosti - Nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně Ještě více hojnosti - Nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně](https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/397394/bmid_jeste-vice-hojnosti-nove-kulinarske-Qmi-397394.jpg?v=1544970726)
Zelenina jako hlavní jídlo, barevné a lákavé obiloviny – odvážná, svěží a nepřetržitá revoluce ve stravování. Tak lze charakterizovat tuhle nádhernou kuchařku, poutavou svými recepty, komentáři autora o surovinách, vaření a jídlech, fotografiemi i grafikou... Listujte, čtěte, vybírejte, vařte a pochutnávejte si. Třeba na salátu ze syrové červené řepy s bylinkami, rýži se šafránem, datlemi a mandlemi na nudlích soba s marinovanými houbami, pikantní polévce s cizrnou a bulgurem, kaši z quinoy s grilovanými rajčaty a česnekem, těstovinách na íránský způsob, dušeném kadeřávku s křupavými šalotkami nebo fenyklu s kapary a olivami. Možná vás osloví i jídla s exotickým názvem, jako je karí laksa nebo cuketový baba ganuš. Dobrou chuť!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ještě více hojnosti - Nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně. Přihlašte se a napište ho.
Zatím zde není žádný komentář.
Kniha Ještě více hojnosti - Nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně v seznamech
v Mé knihovně | 5x |
2015 | ![]() |