Krájím, krájíš, krájíme - Nůž v kuchyni a jak na to diskuze
Norman Weinstein

Ať vaříte doma pro radost, nebo se vaření věnujete profesionálně, potřebujete vědět, jak optimálně zacházet s kuchyňským nožem. Jeho správné držení, broušení a používání vám nejen umožní bezpečnější práci, ale také ji zrychlí a zefektivní. Budete-li krok za krokem sledovat tyto komplexní a snadno srozumitelné instrukce spolu s jednoduchým a přehledným obrazovým doprovodem, naučíte se, jak správně krájet zeleninu, vykosťovat drůbež, filetovat ryby a mnoho dalších užitečných věcí… Kniha obsahuje desítky podobných technik a je světovým bestsellerem.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2015 , GradaOriginální název:
Mastering Knife Skills: The Essential Guide to the Most Important Tools in Your Kitchen, 2008
více info...