Krájím, krájíš, krájíme - Nůž v kuchyni a jak na to přehled
Norman Weinstein
Ať vaříte doma pro radost, nebo se vaření věnujete profesionálně, potřebujete vědět, jak optimálně zacházet s kuchyňským nožem. Jeho správné držení, broušení a používání vám nejen umožní bezpečnější práci, ale také ji zrychlí a zefektivní. Budete-li krok za krokem sledovat tyto komplexní a snadno srozumitelné instrukce spolu s jednoduchým a přehledným obrazovým doprovodem, naučíte se, jak správně krájet zeleninu, vykosťovat drůbež, filetovat ryby a mnoho dalších užitečných věcí… Kniha obsahuje desítky podobných technik a je světovým bestsellerem.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2015 , GradaOriginální název:
Mastering Knife Skills: The Essential Guide to the Most Important Tools in Your Kitchen, 2008
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krájím, krájíš, krájíme - Nůž v kuchyni a jak na to. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Krájím, krájíš, krájíme - Nůž v kuchyni a jak na to v seznamech
v Přečtených | 1x |
v Knihotéce | 2x |
Kniha je dobře strukturovaná, plná užitečných informací a je dobrým rádcem i pro celkem zkušené kuchaře.