Lexikon sýrů diskuze
Anne Iburg

Nejlepší druhy sýrů od A do Z. Sýry z Německa, Rakouska, Švýcarska, Nizozemí, Francie, Itálie, Španělska, Portugalska, Řecka, Dánska, Norska, Švédska a Velké Británie. Všechno o původu, výrobě, složení a chuti. Zajímavosti o historii sýru. Četné recepty na slaná i sladká jídla. Víte jak sýr krájet a servírovat? Jaké vybrat víno a co dalšího podat k sýru? Tak to vše, a ještě něco více se dozvíte v tomto chytrém lexikonu.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2004 , ReboOriginální název:
Dumont kleines Käse Lexikon, 2003
více info...
Diskuze o knize (0)
Přidat komentářAutorovy další knížky
2006 | ![]() |
2004 | ![]() |
2007 | ![]() |
2005 | ![]() |
2004 | ![]() |