Lexikon sýrů přehled
Anne Iburg
Nejlepší druhy sýrů od A do Z. Sýry z Německa, Rakouska, Švýcarska, Nizozemí, Francie, Itálie, Španělska, Portugalska, Řecka, Dánska, Norska, Švédska a Velké Británie. Všechno o původu, výrobě, složení a chuti. Zajímavosti o historii sýru. Četné recepty na slaná i sladká jídla. Víte jak sýr krájet a servírovat? Jaké vybrat víno a co dalšího podat k sýru? Tak to vše, a ještě něco více se dozvíte v tomto chytrém lexikonu.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2004 , ReboOriginální název:
Dumont kleines Käse Lexikon, 2003
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lexikon sýrů. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Lexikon sýrů v seznamech
v Přečtených | 3x |
v Knihotéce | 1x |
v Chystám se číst | 1x |
Autorovy další knížky
2006 | Lexikon přírodní medicíny |
2004 | Lexikon sýrů |
2007 | Lexikon - Přírodní medicína |
2005 | Lexikon koření |
2004 | Lexikon octů a olejů |