Lexikon sýrů bazar
Anne Iburg
Nejlepší druhy sýrů od A do Z. Sýry z Německa, Rakouska, Švýcarska, Nizozemí, Francie, Itálie, Španělska, Portugalska, Řecka, Dánska, Norska, Švédska a Velké Británie. Všechno o původu, výrobě, složení a chuti. Zajímavosti o historii sýru. Četné recepty na slaná i sladká jídla. Víte jak sýr krájet a servírovat? Jaké vybrat víno a co dalšího podat k sýru? Tak to vše, a ještě něco více se dozvíte v tomto chytrém lexikonu.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2004 , ReboOriginální název:
Dumont kleines Käse Lexikon, 2003
více info...
Bazar (0)
Zatím zde není žádný nabídkový inzerát.
Když se přihlásite, můžete vložit poptávkový inzerát.
Další zajímavé inzeráty v bazaru z kategorie Kuchařky
Paulus vs. Ihnačák / Ihnačák vs. Paulus
79 Kč
Praktická kuchařka
150 Kč
Umění francouzské kuchyně
100 Kč
Jíme zdravě s Fitrecepty II.
150 Kč
Autorovy další knížky
2006 | Lexikon přírodní medicíny |
2004 | Lexikon sýrů |
2007 | Lexikon - Přírodní medicína |
2005 | Lexikon koření |
2004 | Lexikon octů a olejů |