Nejlepší zabijačkové speciality diskuze

nehodnoceno
Nejlepší zabijačkové speciality
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/225522/nejlepsi-zabijackove-speciality-225522.jpg 0 0 0

Možná si i vy pamatujete, jak kdysi výborně chutnaly párky nebo salámy. Proč si tento zážitek nedopřát znova? Dědictví, které nám zanechali staří mistři řezníci, by mělo zůstat zachováno pro naše potomky, aby také věděli, že masný výrobek skvělé chuti se dá vyrobit i bez chemických přísad. Autor knihy žijící na Slovensku pochází z řeznické rodiny, lásku k masu v něm vzbudili otec a děd, řezníci vyhlášení v Čechách a na Moravě. V promyšlené sbírce receptů a rad nabízí originální koncept, díky kterému si můžete slovenské, české a moravské zabijačkové speciality připravit doma. Domácí zabijačka není tedy výsadou venkova, v každé kuchyni se dají udělat vynikající jitrničky, jelítka, klobásy, tlačenky, salámy, paštiky, šunky či párky. Pokud dodržíte uvedené návody, můžete se radovat z kvalitního a chutného výsledku.... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Slovart (ČR)
Originální název:

Najlepšie zabíjačkové špeciality, 2014


více info...

Diskuze o knize (0)

Přidat komentář

Štítky knihy

zabijačka vepřové maso maso

Autorovy knížky

2014  0%Nejlepší zabijačkové speciality