Nejlepší zabijačkové speciality přehled

nehodnoceno
Nejlepší zabijačkové speciality
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/225522/nejlepsi-zabijackove-speciality-225522.jpg 0 0 0

Možná si i vy pamatujete, jak kdysi výborně chutnaly párky nebo salámy. Proč si tento zážitek nedopřát znova? Dědictví, které nám zanechali staří mistři řezníci, by mělo zůstat zachováno pro naše potomky, aby také věděli, že masný výrobek skvělé chuti se dá vyrobit i bez chemických přísad. Autor knihy žijící na Slovensku pochází z řeznické rodiny, lásku k masu v něm vzbudili otec a děd, řezníci vyhlášení v Čechách a na Moravě. V promyšlené sbírce receptů a rad nabízí originální koncept, díky kterému si můžete slovenské, české a moravské zabijačkové speciality připravit doma. Domácí zabijačka není tedy výsadou venkova, v každé kuchyni se dají udělat vynikající jitrničky, jelítka, klobásy, tlačenky, salámy, paštiky, šunky či párky. Pokud dodržíte uvedené návody, můžete se radovat z kvalitního a chutného výsledku.... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Slovart (ČR)
Originální název:

Najlepšie zabíjačkové špeciality, 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nejlepší zabijačkové speciality. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nejlepší zabijačkové speciality v seznamech

v Chci si koupit1x

Štítky knihy

zabijačka vepřové maso maso

Autorovy knížky

2014  0%Nejlepší zabijačkové speciality