Nejlepší zabijačkové speciality podobné
Alexander Hlinovský
Možná si i vy pamatujete, jak kdysi výborně chutnaly párky nebo salámy. Proč si tento zážitek nedopřát znova? Dědictví, které nám zanechali staří mistři řezníci, by mělo zůstat zachováno pro naše potomky, aby také věděli, že masný výrobek skvělé chuti se dá vyrobit i bez chemických přísad. Autor knihy žijící na Slovensku pochází z řeznické rodiny, lásku k masu v něm vzbudili otec a děd, řezníci vyhlášení v Čechách a na Moravě. V promyšlené sbírce receptů a rad nabízí originální koncept, díky kterému si můžete slovenské, české a moravské zabijačkové speciality připravit doma. Domácí zabijačka není tedy výsadou venkova, v každé kuchyni se dají udělat vynikající jitrničky, jelítka, klobásy, tlačenky, salámy, paštiky, šunky či párky. Pokud dodržíte uvedené návody, můžete se radovat z kvalitního a chutného výsledku.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2014 , Slovart (ČR)Originální název:
Najlepšie zabíjačkové špeciality, 2014
více info...
Podobné knihy (7)
Domácí zabijačka Miroslav Mayer (kuchařky)Popis knihy není zatím k dispozici. více
Zabijačková kuchařka Jiří Poláček
Pokud patříte mezi ty, kteří si rádi pochutnají na klasické české zabíjačce a zároveň jste zručnými kuchaři, pak je tato kniha s 344 recepty na zabijačkové speciality to pravé. Najdete zde například recepty na velmi oblí... více
Zabijačkové speciality: pochoutky z vepřového masa Jana Horecká
Popis knihy není zatím k dispozici. více
100 a 1 lahůdek z domácích zabijaček Josef Dušátko
Skvělé rady a 101 receptů. více
Zabijačkový receptář Jitka Höflerová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Zabijačka Josef Dušátko
Recepty na všechny speciality,které neodmyslitelně patří k pravé české zabíjačce. více
Zabijačka po domácku Miroslav Mayer (kuchařky)
Kdo by neznal obrázky Josefa Lady, ze kterých dýchá venkovská idyla různých ročních období. K nejpůsobivějším, ale patří obrázky zimních radovánek hrusických dětí, ale zkrátka nepřijdou ani dospělí, pro které Mistr zachy... více