Škola kuchařských technik diskuze
Eric Treuillé , Jeni Wright
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/219546/bmid_skola-kucharskych-technik-Fcy-219546.jpg
5
1
1
Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních fotografií napomůže k výběru těch nejlepších surovin, k jejich efektivní přípravě, jak nejlépe a mnoha způsoby uvařit či upéci a také naservírovat způsobem, na který se budou sbíhat sliny.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2014 , Ikar (ČR)Originální název:
Le Cordon Cook´s Bible
více info...