Zelenina ve výživě člověka diskuze
Karel Kopec
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/110106/zelenina-ve-vyzive-cloveka-110106.jpg
3
1
1
Renomovaný český autor, prof. Ing. Karel Kopec, DrSc., přináší současný pohled na nezastupitelný význam zeleniny pro zdravou výživu, v níž teprve komplexní masozeleninová strava s dostatečným zastoupením zeleniny jsou předpokladem zdraví. V textu i v tabulkách autor zdůrazňuje nutriční, senzorickou a ochrannou hodnotu rozsáhlého sortimentu zeleninových druhů. Uvádí, jak uchovat jakostní znaky čerstvé, skladované, konzervované, a zejména kuchyňsky zpracované zeleniny. Publikace obsahuje také příklady zdokonalování chuti a zpestření jídelníčku tradičními a moderními úpravami. Přejeme vám dobrou chuť a mnoho nových podnětů při přípravě zeleniny.... celý text
Diskuze o knize (0)
Přidat komentářŠtítky knihy
Autorovy další knížky
2010 | Zelenina ve výživě člověka |
2001 | Tabulky nutričních hodnot ovoce a zeleniny |
1987 | Papriky, rajčiaky a baklažány |
1992 | Uschovávame dopestovanú zeleninu |
1977 | Uskladňovanie záhradníckych plodín |