Zelenina ve výživě člověka hodnocení

Zelenina ve výživě člověka
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/110106/zelenina-ve-vyzive-cloveka-110106.jpg 3 1 1

Renomovaný český autor, prof. Ing. Karel Kopec, DrSc., přináší současný pohled na nezastupitelný význam zeleniny pro zdravou výživu, v níž teprve komplexní masozeleninová strava s dostatečným zastoupením zeleniny jsou předpokladem zdraví. V textu i v tabulkách autor zdůrazňuje nutriční, senzorickou a ochrannou hodnotu rozsáhlého sortimentu zeleninových druhů. Uvádí, jak uchovat jakostní znaky čerstvé, skladované, konzervované, a zejména kuchyňsky zpracované zeleniny. Publikace obsahuje také příklady zdokonalování chuti a zpestření jídelníčku tradičními a moderními úpravami. Přejeme vám dobrou chuť a mnoho nových podnětů při přípravě zeleniny.... celý text

5
0 x
4
0 x
3
1 x
2
0 x
1
0 x
0 x

Hodnocení knihy Zelenina ve výživě člověka: 60 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1

Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).

Autorovy další knížky

Karel Kopec
česká, 1929 - 2012
2010  60%Zelenina ve výživě člověka
2001  80%Tabulky nutričních hodnot ovoce a zeleniny
1987  0%Papriky, rajčiaky a baklažány
1992  0%Uschovávame dopestovanú zeleninu
1977  %Uskladňovanie záhradníckych plodín