Postava hledá autora - pomozte jí!
nebýt nápovědy s bludištěm, tak se nechytám...
slovo přenechávám Dudu... a třeba z něj konečně taky vypadne v kterýchže to soutěžích tak exceloval ať máme příště kde skandovat ;-)
Myslím, že by mal štafetu prebrať Dudu. Určiť postavu už bola brnkačka, nájsť autora bolo horšie.
Jeho setkání s otcem mělo za následek navrácení řeči. První věta:"Tatínek je blbec".
Cimrman - Němý Bobeš aneb český Tarzan.
Text příspěvku byl upraven 31.05.14 v 10:54
Reader, hoď niečo do placu ty. Uhádla si postavu a ja sa potrebujem zregenerovať. Nič mi nenapadá. Musím si nachystať niečo do zásoby.
ó děkuji, take a seat and relax :-)
Mám tu pro vás jednu mlsku... a to doslova neboť náš nový hrdina opravdu zbožňuje jídlo. Skoro ještě víc, než šikanování svých dvou spolubydlících
A to jsem myslela jak jsem děsně průhledná :-)
Takže dál: už tu zaznělo co moje postava miluje, naopak nesnáší návštěvy u doktora, občasného návštěvníka vyznačující se nemístnou roztomilostí a třebaže jeho pozice je svým způsobem rentiérská, nemá rád pondělky
Prosím ťa, kam by sme došli... To by sme museli čítať tie isté knihy. To je nereálne. Tu sa pátra, že sa Sherlock môže schovať!
Si na rade. Zadaj hádanku. Ak si nie si istá ako, pozri si predchádzajúce, ako to robia ostatní.
Text příspěvku byl upraven 01.06.14 v 12:53
Takže, postava bojuje s učením se cizího jazyka na škole pro dospělé. Rozhodně jí nechybí zápal ani sebevědomí, ačkoli dělá chyby, při kterých jejímu učiteli vstávají vlasy hrůzou na hlavě :)
Kaplan od Rostena. Ak je to on, zadaj novú hádanku. Kaplan tu už totiž bol zadaný aj uhádnutý. Pamätám si to, lebo ma rozčúlilo, že hoci tú knihu veľmi dobre poznám, vtedy mi to nenapadlo.
Trošku som to pomotala. Chcela som ten príspevok upraviť a namiesto toho som ho vymazala. Napíš tú novú hádanku.
Ok, tak tahle postava taky souvisí s výukou jazyka. Jen to není žák, ale učitel. Je poměrně cynický a samolibý a na opačném pohlaví neshledává nic moc dobrého.
Zdá se, že to bude Henry Higgins, který našel G. B. Shawa (a samozřejmě také Lízu Doolitlovou :=)))
Vložit příspěvek