Vzhled stránek DK
DISKUZE » Nápady na vylepšení webu
Naias: tak to blahopřeji, se svýma 1x chystám se, 1x knihotéka, 1x chci si koupit a 1x přečteno a nic víc na první stránce jednoznačně prohrávám. Prostě trapka, no... :D
Naias: dík, že sis to napsala sama. Já se neodvážila, aby mi to "duch databáze" nevrátil na dalším :D
Koukala jsem, že se opět vrátil "formát" uvozovek, který tu před časem byl...\"
Siena: to se mi stalo pár dnů zpátky. Když se do komentáře vrátíte, smažete lomítka a znovu uložíte, mělo by to být dobré. Alespoň mě to fungovalo :)
Půjdu to zkusit, a jestli to nepůjde...:-)
Jde!
Text příspěvku byl upraven 02.02.20 v 19:10
vrátit se do svého komentáře nebo jakéhokoliv jiného vlastního příspěvku - to jde. Ale co dělat se všemi těmi cizími příspěvky, v nichž se najednou ta lomítka a paragrafy a různé jiné znaky objevily, a činí tím ty texty nesrozumitelné nebo jaksi popletené, špatně čitelné ... ?
Hele, nic předem neslibuju, dnes jsme si už s Naias v jiné věci potvrdili, že ona má protekci a já jsem prokletá :O
(Takže by bylo vtipný, že by zrovna fungovalo něco mě, co ostaním ne...)
Text příspěvku byl upraven 02.02.20 v 19:11
Dnes jsem v parku pod okny zřetelně zaslechla, že se už vracejí stěhovaví ptáci. Tak proč by se jednou vyřešené problémy nevracely také .... ?
Text příspěvku byl upraven 02.02.20 v 19:25
...ono je to ještě zajímavější...smažu, uložím a lomítko je pryč. Kliknu jinam, vrátím se zpátky a co nevidím, lomítko je zpátky...mi tu někdo vykládejte o neprotekci:-)
Ja píšem na notebooku, nie na telefóne a lomítko sa objaví, ak píšem rovno do toho okna.
Vložit příspěvek