Filosofování pod starým mohutným dubem
Pod složkou Oblíbené jsou Série. Mám jich tam vypsaných šest. Vedle každé je nula. Neví někdo, co ta nula znamená? :-)
Že by to byl počet, kolik lidí ji má také v oblíbených?
Text příspěvku byl upraven 21.06.20 v 13:38
Eicherik ....zkusil jsem přidat sérii Beck do mých oblíbených...tak se podívej, jestli se ti to změnilo na 1
Eicherik, nie je to počet, koľko ľudí ju má v obľúbených. Dala som si jednu z tvojich sérií do obľúbených a tiež som tam mala nulu a pritom sme boli minimálne dvaja. Okrem toho, ak dakto má nejakú sériu v obľúbených, musí tam byť číslo väčšie ako nula.
Ja by som ti tipla, že by to mal byť počet kníh v sérii, ktorý sa nezobrazuje správne.
A přitom by jednoho napadlo, že se právě ukážou nicky těch, kdo to tam mají taky. Abych si s nimi mohla třeba o té sérii potom popovídat, rozebírat to a tak :( jinak mi výpis oblíbených sérii přijde zbytečný (pokud nebude chodit upozornění, že v mojí oblíbené sérii vyšla nová kniha, ale první varianta mi přijde praktičtější...)
Z novinek:
18. června
Na databázi probíhají stále velké technické zásahy, takže kdyby vám něco nefungovalo, dejte nám prosím vědět.
Zároveň prosím o trpělivost ;-)
Keď sa pri obľúbených autoroch nicky pozrieť dajú, tak sa možno dočkáme aj pri sériách.
Krimiseriál Stíny v mlze by mohl být zajímavý, tak jsem na to zvědavá. :)
https://1url.cz/4zaLl
Kdy to bude? České krimi mám ráda, určitě bych se podívala. Jen jsem teď na dovolené a TV nestačím sledovat.
Pátek. Na poličce čeká nová detektivka. Ještě přežít těch pár hodin v práci. :-)
Eicherik: Jaká detektivka tě čeká?
Přeju, ať to v práci rychle uteče. Mě čeká na stole rozečtená kniha Jeden z nás.
Mě čeká konec knížky O krok pozadu - komisař Wallander. Ještě jsem se nerozhodla, do čeho půjdu pak.
keri.H: Přednost dostanou Větrné duše. Tuhle sérii miluji a doporučuji. Thriller Jeden z nás vypadá dobře. :-)
denib: Wallandera vůbec neznám. Vypadá to dobře a ještě navíc je to švédský. Je toho moc, to člověk nemá šanci stíhat. :-)
Videla som pár dielov Wallandera a dokonca aj krajina tam vyzerá, že potrebuje antidepresíva. Ako to tí Škandinávci robia...
Viděla jsem pár dílu britské verze, ale do té švédské se mi moc nechce :(
Stejně jako když jsem nejdřív viděla The Killing a potom jsem se trápila s Forbrydelsen a potom číst knihu ... to už toho bylo moc najednou :D
Text příspěvku byl upraven 26.06.20 v 16:22
Vložit příspěvek