Filosofování pod starým mohutným dubem
Eicherik....já vlastně "sleduji" prezidenty USA od fešáka JFK .....přes celou škálu dalších ....
a myslím, že americe nijak nefandím, ale většího kokota než je Trump Amerika ještě neměla.
Kurec to debil ..............
encyklopedie: Já vím, že Trump není žádnej Einstein, ale když slyším Bidena..... :-D
Kde jsou časy Ronalda Reagana. To byl prezident. :-)
A nejhorší byl zatím Obama. :-)
Text příspěvku byl upraven 21.10.20 v 19:36
Eicherik ...mluvím o těch co se tam vystřídali/ne co budou ....následník amerického trůnu může být ještě větší idiot než je Trump /Trump to je absolutní jednička mezi americkýma hňupama
Škodolibost není moc na místě, vzhledem k tomu, že Amerika se sáčkuje do všech zemí po světě (včetně té naší), když jim z toho může něco kápnout.
Promiň Eicheriku, ale fakt, že budoucí premiér bude ještě větší (doplňte si raději sami), než ten stávající, není žádný důvod ke spokojenosti s tím současným a už vůbec není důvodem aby byl ušetřen kritiky. Zvláště když si to ZATÍM dovolit smíme.
No a já jsem si plánovala knihovnu na zítra, tak nic, rezervace počká, stejně jsem ještě nedočetla to, co jsem do 24. měla dočíst a ještě mám odsud dalších 12 knih, takže se těším, že budu v klidu číst a mohlo by dojít i na něco domácího
Marika Vanova: tak snad to i u vás bude v pořádku. Já zatím měla štěstí na slušné lidi, respektující ostatní i situaci kolem. Ale dostala jsem radu, že si mám občas kolem sebe stříknout každou chvilku rozprašovačem vodu, aby nebyl vzduch suchý. To jsem nevěděla.
Alespoň jedna pozitivní zpráva z knihovny. Jeden z čekatelů na knihu Zátiší s vránami, která z knihovny "zmizela" to vzdal, takže už jsem čtvrtý v pořadí. :-) Nicméně kniha v knihovně stejně není. :-D
Eicherik: kdyby to v místním bazaru neprodával jenom ten %@&@&@* knižátko, tak vám to snad i pošlu jako dárek k Vánocům :D
Alekis: já jsem pořádná sviňuška. Zda se ke mně bude někdo znát oficiálně je těžké rozhodnutí a občas toho potom akorát druhý lituje :/
Eicherik si mě sice přidal do oblíbených, ale bacha na dny, kdy jeden začne litovat svých rozhodnutí :D
Text příspěvku byl upraven 21.10.20 v 21:51
Já se zase divím, že si mě za celou dobu z přátel "škrtli" jen tři lidé. :-D
Eicherik: jako že jsi četl (s dovolením Alekis nabízím tykání, které se mi původně kvůli t9 přepsalo na týrání, to mě vždy pobaví :D ) samé hodnotné knihy, takže jenom tři lidé?! Hlupáci! :D
Eicherik: ok, maminka by byla pyšná, že si tak hezky nacházím nové kamarády na internetu :D :O
Lenka.Vílka: Škoda, že jsem si nestihl půjčit ten Dallas 63. Ten by vystačil na dva víkendy. :-)
Eicherik: tak to mě mrzí :( já Dallas stihla, takže u mě spokojenost. Alespoň někde, no... :/ příští rok bude taky dost příležitostí ;) já to vidím až do konce roku. Což není negativní pohled, ale možná až přehnaně optimistický, asi to bude na déle :(
Lenka. Vilka a proč tu vodu? To mi přijde, že to spíše podpoří ty kapénky s virem, aby se více rozlétly, kdyby tam byly, to jsem ještě neslyšela.
Vložit příspěvek