Filosofování pod starým mohutným dubem
Dudu: Mně to sčítání přijde v současnosti naprosto zbytečné. Třeba to kolik nás je. To přece stát ví z jiných zdrojů. A nějakých 100 000 sem, 100 000 tam, na tom přeci nesejde. Stejně tak, kolik je žen a kolik mužů. Vždycky je to zhruba padesát na padesát a opět nějakých 100 000...
Prostě dle mého, jsou to vyhozené peníze za ..... :-)
Eicherik - mně to tedy zbytečné nepřijde, protože i dnes čerpáme informace ze sčítání před mnoha lety
Eicherik, jsou informace, které stát jinak nevyšťourá.
Já teď sleduji tu loď šprajclou v Suezu. Ten bagřík vedle ní vypadá miniaturně.
Dudu: Ta fotka s bagrem mě zaujala už ráno. :-) Než jsem si to rozklikl, tak jsem si myslel, že se ten bagr snaží tu loď odstrčit od břehu. :-D
Nejsem televizní maniak a v sobotu většinou ani nic zajímavého nebývá. Zvažuji pouze film na ČT2 ve 20:35 Smrtihlav (2017). Tenhle film ale moc dobře hodnocený není. Nesrovnale lépe je na tom knižní předloha HHhH (2010). Smrtihlav se prý, jak jsem se dočetl ale knižní předlohy moc nedrží. Ještě zvážím, jestli se podívám. Nejvíce jsem ale zvědavý, jak se režisér vypořádal s atentátem. :-)
Text příspěvku byl upraven 27.03.21 v 13:49
...Lenka....kdepak, kdepak to byla slabotina /polda 1998 ....
Polda /Cop/ 1988 to byl filmeček....James Woods to byl správnej policajt...
Encyklopedie...Já myslela Smrtihlav z roku 1998 :D
Text příspěvku byl upraven 27.03.21 v 15:11
....takže omluva..... myslel jsem, že jsi reagovala na matáska...všechno tak pěkně pasovaloi ty roky i ty filmy
keri.H
Držím palce, aby nová práce byla stejně dobrá nebo, raději, lepší než současná.
S velkým odstupem dočítám příspěvky a píšu tedy se zpožděním.
Text příspěvku byl upraven 01.04.21 v 19:31
Kniha Mravenci je doma. Čuchám dobrý zážitek. Už jenom ukázka zezadu na knize je skvělá :)
(Začíná to jako popis od pubertálního mravence směrem k mravenčici (?) a skončí ukousnutou hlavou.)
Lenka.Vílka: Hned jsem si Mravence přesunul na vrcholek Chystám se číst. Už jsem půjčené knihy z knihovny dostal pod kontrolu, tak si Mravence brzy objednám. :-)
Inspiroval mě kamarád encyklopedie. Jakou jste si v poslední době udělali radost? Knižní má přednost. :-)
Já si udělala velkou radost...koupila jsem si mikinu...no, teprve jí budou tisknout...A a každý druhý komentář "To si na sebe vezme jenom blbec". Uvidíme, až to z Amjeliky dorazí :O
Včerejší objednávka knih mě obohatila duševně (i když, šest komiksů, nevím, nevím, jaký duševno), peněženka zapláče vždy, a já jí dám polštář na kapsičky a křičim, ať už zklapne :D
A zítra si jdu pro nové vydání Kingovky. Holčička, která...Už jenom kvůli tématu. Jsem tak ráda, že jsem mu podlehla :D
A zítra prace na zahradě. Má byť krásně. Já se snad k tomu jarnímu věnci nikdy nedostanu! Ale dveře nesmí být smutný :( to znamená, že za nima je smutno :/ a to není ;)
Text příspěvku byl upraven 29.03.21 v 20:20
alekis: Letos opět nejedeme o Velikonocích na venkov, je to jiný okres. Alespoň bude více času na čtení. Čeká mě velmi vychvalovaná detektivka Zločin I. :-)
Eicherik: mnohem horší :D DC "komiksový pláštěnky" :D
Ale je pravda, že by se to hodilo do atmosféry dnešních dni, teda roku...
Eicherik: no, ono jich moc není k mání. Tedy z adaptace do seriálu, je nabídka velká. Ale já seriál ještě celý neviděla. Komiks se mi líbí víc...nechci si to kazit :/
Za poslední dobu jsem si udělala radost tím, že jsem si koupila 7 knih. :)
Vložit příspěvek