Filosofování pod starým mohutným dubem
Eicheriku - já jsem si udělala největší radost tou novou bílou prosklenou knihovnou, z toho jsem nadmíru spokojená a stále se kochám, když jdu kolem.
A ve čtení, že jsem si přečetla ty Nebeské pastviny od Steinbecka, super.
Ještě k těm radostem :)
V rámci těch objednaných knih, mám i tohle:
https://www.databazeknih.cz/knihy/nesnasim-pohadkov-hodna-holcicka-468528
Docela jsem se děsila bodu ve výzvě "srdce na obálce". Tadá a je to ;)
A ještě k tomu mazec čtení ♥︎
Já mám největší radost z toho, že se mi povedlo vykoupat čubu v protiklíštěcím šamponu, aniž bych byla víc mokrá než ona. To víte, teplo a klíšťata už jen kvetou...
Tak tak, americký brouk, to nám často líčila mamka, jak to museli sbírat.
To totiž nebyl žádnej Pytlík...
https://www.databazeknih.cz/knihy/o-zlem-brouku-bramborouku-177783
Já je loni na bramborách měla, je vidět, že narušitel nezvolňuje tempo :-)
Od té doby co pěstujeme mátu ve větším množství, nemáme mandelinky bramborové, ale spoustu mandelinek mátových :D ony jsou agresivnější, tak je asi vyšťípou, ale co potom se sežranou mátou? :D
...pokud je máta sežraná, tak už z ní asi moc neuděláš.... ale zkus udělat čaj z těch mátou nažraných mandelinek...
:-) :-) :-)
No jestli smrděj jako ty bramborový, tak to ani kdyby léčili rakovinu :-P
Chtělo by to i nějakou mandelinku koronavirusovou - že by ten virus jako postupně vyžrala a byl by klid.
Když se mluví o domácích knihovnách. Je lepší se sklem nebo bez skla? Já mám bez skla, líbí se mi, že mohu knihy snadno vyndávat a zandávat, ale zase se tam zanáší prach.
...není důležité jestli je zasklená či není, jestli je bílá nebo ořechová...
záleží co je tam za knihy... vždycky jsem chtěl mít určité knihy ve své knihovně.... za 70 roků se mi to podařilo sesbírat .....určitě budou další a další... ale z těch co jsem začal někdy v rove 1963 tipovat a sbírat mi chybí jediná .... čtvrtý díl Fantomase ....
braunerova: Se sklem je praktičtější a bez skla útulnější, tak si vyber. :-)
alexis a teď si představ, co si o lidech asi povídají mandelinky a krtonožky s klíšťaty, když se večer sejdou, o lidech
Text příspěvku byl upraven 31.03.21 v 19:19
Za sebe: bez skla ;) dala jsem je pryč a vypadá to i mnohem lépe (starým jsem sundala dvířka ze skla a z hnědé udělala bílou)...
Tohle mě pobavilo. :-)
Co ty lidi za sklem či plotem sežralo? Uzavření Zoo kvůli covidu bylo pro zvířata šok, vyšlo najevo, že se bez lidí nudí a nemají na co koukat
(Krajské LISTY)
Já teda vím úplně přesně jak MĚ vidí klíšťata: "Hele, už je zase venku! Kluci jdem po ní! Za Karla, Frantu a Pepu co zabila dneska! Jednou ji určitě dostanem..."
Knihovny mám radši nezasklené, líbí se mi to víc.
reader.007: Tak to mě pobavilo. :)
Vložit příspěvek