Filosofování pod starým mohutným dubem
Já to říkám pořád, že hmyzáčci jsou zajímaví tvorečci. I proto se chystám na Mravence. :-)
Děkuji všem za knihovní tipy. Mám ještě 2 metry místa, po vakcinaci budu expandovat :)
Knihovna musí být plná tak, aby se tam prach nevešel. ;-)
Nezasklené, přírodní barva dřeva.
encyklopedie - tak to prrr, pro mě je teda hodně důležité, že mám bílou a prosklenou knihovnu. Zkusila jsem si bez skla a ten prach mě strašně štval.
PanPredseda - i do plné, ba co víc přeplněné knihovny se prach vejde, to je zákonitý a vyzkoušený.
Text příspěvku byl upraven 01.04.21 v 08:27
Ale také je velmi důležité, aby bylo místo v knihovně před knihami plné různých cajků. Jakých, to už je na vkusu majitele knihovny. Zkameněliny, kameny, model runového kamene, model zříceniny, modely vojenské techniky, golema, ježka v kleci..... :-)
Text příspěvku byl upraven 01.04.21 v 08:34
...prach je i za sklem...a bílá barva /či jakákoliv jiná/ knihovničky nemá s knihami co společného ......
......pro mne je důležité když k někomu přijdu a má knihovnu /knihy/, tak koukám co v ní má za tituly ...a ne na barvu a sklo.....
Text příspěvku byl upraven 01.04.21 v 08:48
encyklopedie - ale není tam toho prachu tak moc.
- pro tebe ne, pro mě ano. Barva, styl a celkově útulno, neútulno na mě působí, ať jsou v policích jakékoliv knížky, pro mě to musí i vypadat dobře. Mám ráda i dobré a pěkné obálky, možná jsem v tom povrchní, ale mě to nevadí, každej to máme jinak a to je dobře.
Ať je každý spokojený s tím, jak to má a je to v suchu :-)
Eicheriku - ty cajky už tam nechci, ale bojím se, že je tam postupem času zase namrskám, ale s rozmyslem, musím se ovládat. Hlavně suvenýrky a dárečky od dětí, ach jo.
Text příspěvku byl upraven 01.04.21 v 09:02
Zaorálek řekl, kolik Šporcl čerpal na dotacích. Návrat před rok 89, reagoval houslista
https://1url.cz/2KKqt
Nemusím Zaorálka, ale za tohle se před ním klaním. Sám miluju muziku. Ti kluci co moji oblíbenou muziku hrají od státu žádné peníze nedostávají. Většinou ji dělají po práci a veškerý zisk mají z prodeje hudebních nosičů nebo z koncertů.
Stydím se za "umělce" typu pana Šporcla.
Škoda, že doma nemám nějaký hudební nosič s panem Šporclem. Hned by skončil v popelnici. :-)
Ne!!!! Serepetičky před knihama v knihovně!!!! Ne!!!! Prosím ne!!!!
(Snad byla emoce dostatečně silná v rámci vyjádření mého názoru)
:D
Na důležité věci (plastikové modely ;-)) je třeba mít vyhrazenou zvláštní vitrínu.
alekis: Je neskutečné, jaký má ten člověk žaludek a hroší kůži. Některé maminky samoživitelky div, že nejedí trávu a tenhle milionář brečí.
Ad Eicherik: Pochopil-li jsem článek dobře (video jsem neviděl), tak pan Šporcl řekl něco ve smyslu "někteří umělci nedostávají od státu nic, je pro ně příliš složité na peníze dosáhnout" (podle mne pravda) a ministr Zaorálek reagoval: "Ale Vy, pane Šporcle, jste dostal tolik a tolik peněz" (také pravda, ale argumentační faul ve stylu "ale vy zase bijete černochy").
Eicherik, já bych to s těmi samoživitelkami moc nepřeháněl. Znám jich pár, co dostanou všechny možné příspěvky, ještě mají nabíječe, který cáluje, na co si vzpomenou - ve finále se mají lépe než my, co chodíme fachčit.
Už vás dneska někdo nachytal? :-) Mě nachytal Ekolist. Ryby v Bečvě prý otrávila čistá voda. Hned mi to nedocvaklo. :-D
Eicherik...starej Sumec zase kecal?
jo,jo...známá přerovská postavička
Text příspěvku byl upraven 01.04.21 v 12:20
Dopoledne bylo docela vedro. Teď sprchlo a ochladilo se. Nedá se nic dělat. Horké cappuccino a šup zpátky k detektivce. :-)
Knihovny a knihovničky mám v několika místnostech a provedeních, bez skla, se sklem a, z nedostatku vhodného místa, i v obyčejných zavřených skřínkách s poličkami, v plicích nočního i kosmetického stolku.
Souzním s těmi, Mariko a Lenko, které nemají v oblibě žádné věcičky před knihami v knihovně. Vyhovuje mi knihovna a v ní pouze knihy.
Celkově "věcičky" nemám moc ráda. Privilegium mají jen kameny, část má místo na své polici a zbytek v zásuvkách.
Marika Vanova: S těmi dárečky od dětí jste mi připomněla dárek od syna k vánocům, došel před 3 týdny. Žije na Novém Zélandu :) Ale potěší to stejně jako pod stromečkem.
Hezké Velikonoce. Hezký prodloužený víkend. Hezké lenošení. A nejlépe s knihou. :-)
Jo, jo, veselé Velikonoce! Škoda, že bude tak hnusně. Sice jsem ráda, že nemusím kvůli covid prázdninám zítra do práce, ale bude zima. Vážně na žádnou práci, ale jenom na knihu ;)
Text příspěvku byl upraven 01.04.21 v 22:02
Vložit příspěvek