Filosofování pod starým mohutným dubem
U nás Prokletý kraj ještě není, ale to mi nevadí, neboť jsem zatím v rezervaci na Sněžný měsíc.
Ale teď zrovna nemám čas na Klevisovou, lovím nacisty v knize Lovkyně od Kate Quinn a je to super.
Text příspěvku byl upraven 01.09.21 v 08:29
denib: Zcela nečekaně mi dnes do knihovny přišla splněná rezervace na knihu Zátiší s vránami. To je jediný starý díl Pendegasta, který nemám ještě přečtený. :-)
" Nebyla jsem ve stavu vnímat věci jako ty", pronesla Nina nakonec smířlivě. " Moskvu ani soudruha Stalina... Viděla jsem celou dobu dvojitě kvůli těm práškům." Když účinek tablet vyprchal, Nině třeštila hlava. " Coca-Cola - jestli si tohle Američani dávají k večeři, nedivím se, že jsou všichni šílení."
Lovkyně - Kate Quinn
Čtu teď Dívka v ledu, zatím to vypadá zajímavě. Jsem zvědavá, jak se mi bude líbit celkově už jen proto, že jí oblíbení uživatelé hodnotili dobře. :)
Text příspěvku byl upraven 02.09.21 v 20:48
Inspektorka Erika Fosterová. Zatím jsem četl jen tu Dívku v ledu a nebyla špatná. Celá série bývala v Praze hodně rozpůjčovaná, nyní už vypadá dostupnější. :-)
Hmyzáčci 261 díl. Kolega z práce má na zahradě roháče, což mu velmi závidím, protože já je na živo snad ještě neviděl. Tvrdí, že jsou velmi bojovní. Často prý zápasí mezi sebou. A když jim z legrace nastaví klacík, tak se hned po něm vrhají. :-)
denib: To je škoda, ale třeba ji brzy budou mít.
Já si jí koupila. Byla jsem se podívat na knihu pro neteř k narozeninám a neodolala jsem. :D
keri.H: Tak to gratuluji ke koupi :-) Teď čtu Odloučení zjara a musím říct, že mě dost zaujalo. Tak nějak se mě dotýká...
denib: Díky. :) Ta se mi sice líbila, ale o něco míñ než Nedokončený portrét. Já už se hlavně dlouho chystám na její životopis, ke kterému jsem se ještě nedostala.
Eicherik: Ty jsi ještě nečetl Vzplanutí od Březiny? Teď čtu Polednici a zatím se mi dost líbí... Vzplanutí si taky půjčím.
Marika: Vidím, že tobě se i Vzplanutí líbilo. Podařená série, že?
denib: Nečetl, ale vím o něm. Polednice se mi taky líbila. U Zátiší s vránami jsem na 104. stránce a je to zatím luxusní. :-)
Eicherik: ad Zátiší - to tedy je :-) Moc mě baví to tajemno v každém díle. I když složení hlavních postav je celkem na jedno brdo: policista, žena a novinář - taky zatím v každém díle.
alekis: Krtonožku jsem letos naštěstí neviděl. Letošní léto bylo ve znamení čmeláčích medvídků. Tolik jsem jich snad ještě neviděl a někteří byli pěkně veliký. :-)
Přinesl jsem si z knihobudky dalšího povídkového Klostermanna, tentokrát to jsou Lístky ze šumavské epopeje. :-) Už se mi knížky z knihobudky doma nějak hromadí. :-D
alekis: Krtonožka by opravdu mohla citlivějším povahám způsobit šok. :-)
24. září je Noc vědců.
(Vybrané programy budou i online.)
https://www.nocvedcu.cz/
denib - od Březiny bylo vše zatím moc dobré.
Ale to Zátiší mi nic neříká, musím se mrknout..
Teď jsem dočetla Lovkyni a já vím, že už jsem s tím tady možná někomu protivná, ale to je super kniha, Kate Quinn skvělá autorka, moc doporučuji. Eicheriku, denib zkuste ji.
Tak už vím to Zátiší, 1. díl nemají, ale Relikviář ano, takže až se mi trochu uvolní místo, půjčím si to, když jste z toho tak odvázaní.
Marika: Ale zrovna Relikviář ti bez prvního dílu nebude dávat takový smysl ... První dva díly spolu hodně souvisí.
Vložit příspěvek